2021-05-05 48 瀏覽
係炮台山內街發掘咗呢間可可豬海南雞專門店,前身係椰粉湯紅,另外係紅磡都有分店,食椰香海南雞飯同無味精燉湯出晒名,呢日放工經過就外賣返屋企試下係咪真係咁堅~香辣口水雞飯口水雞絕對係咁多雞入面我嘅飛佛😻,呢個辣度剛好香辣惹味,雖然廣東人做雞有好多種方法🤪但最緊要都係要滑!呢個雞真係超級滑溜,個雞皮仲好爽滑,幾高質👍🏻👍🏻個飯都夠乾身。食療拿杯湯套餐加$18就可以有杯佢哋招牌嘅無味精養生燉湯,每日款式都會唔同,個湯拎到返屋企仲係熱辣辣,飲落有好香藥材嘅甘味,應該幾足料😗驚嘆黑蒜醬燒豬軟骨飯早幾年興起食黑蒜,黑蒜本身都係啲好健康嘅食材,可以降血壓加強免疫力,呢個豬軟骨份量都好多,每件都係大大件,豬肉炆到好腍好易咬開,醬汁甜甜地,送飯一流🤤滷水雞腎本身我係唔食雞腎呢類內臟嘅,見阿媽食就試下,套餐用優惠價就可以加配小食,我都忍唔住試下,點知一試就知原來係幾好食😂已經去咗99%嘅內臟噏味,取而代之係甜甜地嘅滷水汁味,雞腎咬落好彈牙有口趙頭,搞到本身唔識內臟嘅我都忍唔住係咁啪🤣🤣金羅漢果養生茶同樣加錢就可以加個飲品,呢個羅漢果茶飲落幾清甜,食完啲重口味嘢飲呢個就爽晒。人均消費:$70推介指數(10分為

香辣口水雞飯

食療拿杯湯