餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2022-11-02 210 瀏覽
【調景嶺譚仔三哥🤤】話說有日收工 好肚餓 又覺得好耐無食譚仔 走左去調景嶺食 想試下個麻辣湯底 入到去真係好多人 店員有d顧及唔黎 叫左好多次 都落唔到單 實在太忙*腩肉竹笙酸菜 麻辣5小 少米線 $47啲腩肉大大嚿 又唔騷 配埋我最鍾意食嘅竹笙 好有嚼勁 加埋酸味特別重 咬落清脆 爽嘅酸菜 正 個麻辣5小都唔係好辣 同酸辣湯底差唔多辣度*麻辣涼拌汁皮蛋 $22呢個好好食 有麻辣汁 同芫荽 皮蛋組成 咬落入口即溶 而且好開胃 麻麻辣辣*凍檸茶 少甜少冰 $10正常檸檬茶水準 不過不失評分味道:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️抵食 : ⭐️⭐️⭐️⭐️地點:譚仔三哥米線 將軍澳調景嶺景嶺路8號都會駅2樓L2-035號舖
【調景嶺譚仔三哥🤤】

*腩肉竹笙酸菜 麻辣5小 少米線 $47