2020-09-13
📍 譚仔三哥米線譚仔三哥一向都係leighleigh既comfort food,佢嘅招牌三哥酸辣米線同土匪雞翼係C先生同我嘅最愛。今期驚喜推出酸菜魚米線,有三哥特創酸辣汁,身為三哥忠實粉絲嘅我即刻去左試➖➖📌魚片米線今次試清湯更能食出魚既鮮味,魚片係脆口鯇魚,食落好爽口,連埋皮食好滋味,伴碟有埋酸菜同埋辣椒粒去吊味,下次要試下酸辣先,肯定好香口。➖➖📌蒜燒茄子 $16有大量蒜泥on top,勁濃烈既蒜味,加左少少三哥秘製紅油,帶點辛辣,幾惹味。茄子燒至金黃色,新鮮軟稔,份量都幾多。$16都幾抵食➖➖📌熱情查理 +$10炎炎夏日緊係要飲返杯清涼飲料啦,熱情查理係有熱情果青檸果荼,配上菠蘿片同埋芒果菠蘿果凍,飲落好fresh好解渴,有果凍係入面更有口感.地址:全線譚仔三哥
📌魚片米線
📌蒜燒茄子 $16