2021-11-23 34 瀏覽
和田便當趕時間但都想試下新野。既然係咪都要畀錢食野~ 兩部auto vending machine.. 但係賣便當嘅。我同會friend 就買左柚子照燒雞拼味増安格斯牛柚子嘅味道都幾突出,都叫做算係平均分布喺每件雞塊之上。安格斯牛係牛肉片,都係靚仔嘅,唔會太多核突嘅脂肪,分布比例平均,不過可惜嘅係,真係有肉就無菜~啱哂食肉獸照燒日本七彩豆腐扒雖然外觀上,名字上,好似唔係太吸引。但係,我食落,覺得未到拍得住照燒雞同埋安格斯牛。第一個原因在於佢有配菜啦,有玉子蛋,甜甜地,有紫椰菜絲,顏色幾悅目。又有一啲小小嘅鹹菜?所以整體嘅味道都幾多元。豆腐扒都有兩個$5銀疊上去嘅厚度,而且裏面都有一啲菜蔬絲,質感有少少似係魚肉豆腐,老少平安咁,但係味道小清新,再加埋冬菇片,感覺幾好運作流程
和田便當

柚子照燒雞拼味増安格斯牛

照燒日本七彩豆腐扒
雖然外觀上,名字上,好似唔係太吸引。

運作流程
2021-11-22