2025-02-03 286 瀏覽
又嚟到韓國餐廳hopping~ 今次一間韓國餐廳主打豆腐鍋飯,平日夜晚都要排隊入座~食量大嘅朋友一定要叫呢個Combo set,有豆腐鍋飯之餘仲有一碟鐵板燒🫨牛小排套餐 ($198)牛小排用醬油醃過幾入味,再燒到有啲焦香,如果油脂多啲仲正🤩石頭鍋可以揀唔同款式自由配搭,揀咗海鮮嫩豆腐鍋,除咗豆腐真係好嫩滑之外,仲有蟹鉗同埋蜆等食材,海鮮味十足!烤豬肉套餐 ($178)烤豬肉套餐用咗微辣嘅韓式辣醬去炒再混合大量洋蔥同豬肉😙佢啲飯仲要係鍋上,仲有飯焦添另一款係韓式部隊鍋😆竟然有一人份嘅部隊鍋好開心🩷熱情果virgin mojito平時飲嘅Mojito再加咗熱情果醬,甜酸到啱啱好,好香薄荷味~紅石榴冰沙好香紅石榴味,飲落食到紅石榴blend出嚟嘅粒粒,真材實料仲要分享係店員服務真係好好,因為我唔小心俾個鍋飯邊焫親,想問職員攞啲冰,佢仲俾埋燙傷膏我添🩷

牛小排套餐 ($198)

烤豬肉套餐 ($178)
另一款係韓式部隊鍋😆竟然有一人份嘅部隊鍋好開心🩷

熱情果virgin mojito

紅石榴冰沙
好香紅石榴味,飲落食到紅石榴blend出嚟嘅粒粒,真材實料