2021-03-08
近期食得最豪嘅一餐,但食物質素又真係抵呢個價錢嘅🤤一嚟就會放低一兜三嚿嘅芝士鬆餅,食完可以任添,好鬆化好濃芝士味但都唔會食到太多,我就食咗三嚿😂之後上個頭盤青口,擠d檸檬汁落去再加個鮮甜嘅汁,真係幾新鮮好食㗎😆食完頭盤就嚟到重頭戲啦🔥呢個無敵海鮮大餐有齊龍蝦尾、雪蟹腳、蒜蓉蝦同炸蝦,滿足晒你想食海鮮嘅慾望🤤仲有得揀兩個sides,我就揀咗雜菜同黑松露薯條😮龍蝦尾我略厭佢唔係好夠味有d失望,雪蟹腳食就麻煩d(懶人一名🦦)但肉係鮮甜多汁嘅,蒜蓉蝦個汁幾特別有落埋牛油好重口味我鍾意❤️炸蝦隻蝦係大蝦啖啖肉好正😆終於到活龍蝦🦞呢個主打真係冇得輸,好鮮甜嘅龍蝦味,一咬d汁會有微辣味加龍蝦嘅鮮味,好想再試吓其他煮法嘅活龍蝦😛意粉煮得啱啱好唔會太淋,不過都幾辣🔥🔥好想大家留意個西冷牛扒極抵食,加一蚊都唔係比cheap嘢你,啱啱有少少血水煎得啱啱好,重點係⭐️伴碟個芝士薯蓉超級超級好食⭐️我個frd唔食比晒我食😂😂甜品環節,睇餐牌以為個甜品唔會大份就點咗兩個想食嘅,點知兩樣都勁大份飽到頂心口🤭芝士蛋糕係個waiter話自己都好鍾意食😂而真係好好味,有白朱古力嘅甜加芝士嘅濃郁,蛋糕質感偏軟,加埋餅底一流😤奶茶
奶茶奶凍最驚喜係佢個底係滿滿嘅珍珠,唔會太甜搶咗奶凍嘅味,又配合到成個甜品,幾特別嘅感覺🧐