2011-02-13 72 瀏覽
初六啟市, 老闆決定大家食餐好既就去公司附近既西餐廳食.十二點半去到等到一點十分先有得食都不在話下. 叫左個豬手, 點知黎係黎條香腸, 重要係肥到出汁既潤腸, 大佬呀. 唔該餐牌寫明係香腸丫. 九十蚊重要加一叫條香腸. 流左的囉..睇唔出唔係豬手唔緊要, 透過佢既咸度同油膩情度我認為呢條係 - 潤腸順帶一提, 初六出食品出得好慢主人家話係爐頭壞, 我好想響呢到講作為一間餐廳, 確保客人食品上台既時間本是貴公司的責任, 如果貴公司認為我要去了解明白貴公司之難處, 請在入坐前好好說明一下. 以上觀點, 就連MCDONDON 都會話你知薯條未READY, 所以不是本人要求高低問題, 是貴公司對待客人之手法問題.
初六啟市, 老闆決定大家食餐好既就去公司附近既西餐廳食.

2011-02-08