2015-08-27
2075 瀏覽
做完義工去食飯, 發覺大商場裡面有間餐廳門口大大隻字宣傳買一送一下午茶, 睇落好似都幾抵食, 就同班FD 試試入到去, 餐廳環境幾優雅, 好多人就有D嘈等位唔需要太耐, 侍應服務不錯叫左三色芝士焗龍利飯同埋鐵板美國西冷牛扒時菜(燒汁)三色芝士焗龍利飯D汁太多, 搞到D飯有D濕, 焗飯係炒飯底, 但白飯同蛋就炒得唔好, 分開哂, 飯粒冇蛋既色魚柳味道OK既, d汁味濃, 食到魚柳既質感, 但味道淨係食到白汁既味鐵板美國西冷牛扒時菜見到好多人都點, 我揀左燒汁, 西冷牛扒算係好食, 大塊, 厚身, 筋位唔太多. 叫左8成熟, 見到可以係鐵板或者碟上, 我揀左碟上, 唔洗咁大陣油煙味, 但要係落order時, 要同侍應特別講明燒汁味唔算太濃, 時菜沾汁食都ok, 薯條大條, 脆口, 但略厭有d少, 另有瓜菜, 係白烚, 感覺健康, 同埋可以平衡返肉類同薯條既膩感, 以買一送一既價錢黎講, 尚算合理
入到去, 餐廳環境幾優雅, 好多人就有D嘈
等位唔需要太耐, 侍應服務不錯
叫左三色芝士焗龍利飯同埋鐵板美國西冷牛扒時菜(燒汁)