2020-03-16 62 瀏覽
呢度係要預約先有得食,walkin 都唔一定有位,就算有位都係得一個鐘左右可以食,好高人氣呀!一入間舖就俾個霓虹燈吸引左,好靚!焗秘製豬仔骨配薯條呢度的豬仔骨好出色,完全冇騷味,肉質不會過肥過瘦,入口柔軟、咬落彈牙、非常多汁,連埋酸酸甜甜的燒烤醬一齊食,多種層次夾攻味蕾,非常好食! 原條鰻魚飯鰻魚飯的確大條,份量多得我們二人都吃不完,鰻魚皮較厚、脂肪不多,膠質豐富,還是不錯的。垃圾八爪魚呢個名叫垃圾,係咪因為佢係炸野,係垃圾食物? 哈哈,八爪魚醃料多,同烤得好惹味,加上沙律醬,少少清甜滋味,感覺就冇咁有罪惡感!曲奇馬上瘋唔睇英文都唔知佢係咩黎!!!>< 原來佢係smothies 黎,打得非常細滑,微微曲奇粒配上綿滑忌廉,好夾呀!朱古力
一入間舖就俾個霓虹燈吸引左,好靚!

凍朱古力
朱古力