2021-12-27 993 瀏覽
好耐都冇嚟過牛陣、見佢新裝修就嚟試吓。試咗$209嘅90分鐘澳洲長期穀飼牛放題,一人一爐自選湯底,鰹魚清湯同壽喜燒湯唔使加錢,其他就要加$5,老公要咗唔使加錢嘅鰹魚清湯,我就要咗加$5嘅豚骨湯。坐低湯底同牛肉都好快到,首先上一轉嚴選牛肉,澳洲長穀飼牛,豬肉同牛舌。湯底冇乜特別,但真係冇諗到啲牛肉質素咁差,嚴選牛肉直情係唔掂、又鞋仲覺得有渣,澳洲長期穀飼牛都唔係咁好,冇咁鞋但係都係唔多好食,早過我入去嘅兩個男仔坐喺我隔離枱,我哋都聽到佢話啲牛肉唔掂,佢都係同我哋食同一個套餐,豬肉普通到唔普通,好彩有牛舌,牛舌就幾好食,所以我食咗好少牛肉,只係食牛舌,我老公要求唔高但佢都話啲牛唔係幾得,飲品同雪糕種類唔多,蔬菜,配菜同丸嗰啲正正常常冇驚喜,服務生態度幾好,上菜都好快。真係沒有比較就沒有傷害,之前試咗另外一間馬祖,最平嗰個餐Prime Grade牛肩胛肉$208,湯底款式又多又唔使加錢,最重要係啲牛肉好食好多,飲品雪糕種類多仲有M字貴價雪糕,蔬菜,配菜同丸嗰啲都俾依度多少少,五點前仲每人減$20埋單仲平過呢度,出年仲會開另外一間牛大人,聽人講話好好食,下次會去試埋比較。牛陣唔會再嚟食啦!啲牛
好耐都冇嚟過牛陣、見佢新裝修就嚟試吓。
試咗$209嘅90分鐘澳洲長期穀飼牛放題,一人一爐自選湯底,鰹魚清湯同壽喜燒湯唔使加錢,其他就要加$5,老公要咗唔使加錢嘅鰹魚清湯,我就要咗加$5嘅豚骨湯。坐低湯底同牛肉都好快到,首先上一轉嚴選牛肉,澳洲長穀飼牛,豬肉同牛舌。湯底冇乜特別,但真係冇諗到啲牛肉質素咁差,嚴選牛肉直情係唔掂、又鞋仲覺得有渣,澳洲長期穀飼牛都唔係咁好,冇咁鞋但係都係唔多好食,早過我入去嘅兩個男仔坐喺我隔離枱,我哋都聽到佢話啲牛肉唔掂,佢都係同我哋食同一個套餐,豬肉普通到唔普通,好彩有牛舌,牛舌就幾好食,所以我食咗好少牛肉,只係食牛舌,我老公要求唔高但佢都話啲牛唔係幾得,飲品同雪糕種類唔多,蔬菜,配菜同丸嗰啲正正常常冇驚喜,服務生態度幾好,上菜都好快。真係沒有比較就沒有傷害,之前試咗另外一間馬祖,最平嗰個餐Prime Grade牛肩胛肉$208,湯底款式又多又唔使加錢,最重要係啲牛肉好食好多,飲品雪糕種類多仲有M字貴價雪糕,蔬菜,配菜同丸嗰啲都俾依度多少少,五點前仲每人減$20埋單仲平過呢度,出年仲會開另外一間牛大人,聽人講話好好食,下次會去試埋比較。牛陣唔會再嚟食啦!啲牛肉真係好差,真係好失望,如果冇牛舌我諗我都唔知食乜好。
2021-12-27
  • 牛舌