2023-07-02
星期六約下午2:30到達餐廳,因為接受坐門口位置,所以唔需要特別等位。我地2大1小,小朋友叫左兒童餐SET B、先生叫左「All Day Breadfast」、我就一直揀唔到叫咩,基於叫Beer Battered Fish & Chips時,侍應A話賣晒,其實星期六下午3:00未夠賣晒Fish & Chips都覺得有無搞錯,不過屋企人叫左餐就唯有從Menu中揀過第樣。揀左好耐再決定叫Smoked Salmon Egg Benedict煙三交魚班尼迪蛋,侍應B話「唔好意思無煙三文魚」,的確煙三文魚並唔係咩稀有食材,連呢個都無其實已經好反感同失望,最後只好揀侍應提議既Carbonara意粉。最後上餐,兒童餐SET B上枱係完成hea到一個點,仲要配以消失的西瓜!!! 小朋友想食既西瓜係完全無上,同menu上既相有出入,咁既情況有請餐廳方面幫手跟進一下係咪漏左西瓜? 侍應C(中年男士)問完水吧後即覆我地話「無晒!」,先生問點解落單既時候無講? 得到侍應C既回應係「咁你想點?」???? 顧客要求比錢食飯係食番同menu上一樣既野係基本? 我地有想點呢?最後無食走人,亦必定會分享此經驗比朋友知道
最後無食走人,亦必定會分享此經驗比朋友知道。
題外話/補充資料:
餐廳服務質素欠佳,食物無menu不符! 如果無西瓜大可以補上其他生果,並唔係當個客睇唔到去過骨!!
不過,呢個咁既態度,餐廳管理人員好有檢討既空間。