2017-09-10 235 瀏覽
我都較少可去K11食嘢,咁岩同女友有啲事要係果頭做,有空檔時間就搵間餐廳坐一陣食下嘢,點知有意外驚喜女友叫左個三文魚伴巴馬火腿沙律·法式多士配雲呢拿雪糕依個堅先講個沙律,三文魚係日式三文魚刺身,有三塊,都算厚身肥美而巴馬火腿亦不俗,味濃最岩用黎送沙律個沙律醋味道適中唔會好濃,以免遮蓋三文魚同巴馬火腿既味道, 整體幾新鮮至於個法式多士配雲呢拿雪糕簡直一絕個雲呢拿雪糕似係自家製既,不錯架而個多士外脆內軟,真係食到脆卜卜係新鮮整好熱洪洪既,配埋雲呢拿雪糕果種冰火相融既感覺至於我就叫左和風汁吉列豬扒三文治賣相都幾靚架,豬扒夠厚身亦有汁,麵包軟綿綿,我最鐘意依類清純簡潔既三文治架啦而粟米粒食得出有用牛油一齊煮,所以味道都好好如果要搵不足之處就係啲薯條炸得唔夠脆同熱。個下午茶餐跟飲品,都係常規嘢,但凍飲唔洗加錢,我叫左凍咖啡,佢分開晒齋啡、牛奶同埋糖漿上,賣相好似好pro 咁咁其實味道又係幾好既最後俾大家睇睇個下午茶餐牌,其實平均都要70至90蚊不等,唔平架,不過坐得都幾舒服,嘢食又好食都推薦既

女友叫左個三文魚伴巴馬火腿沙律·法式多士配雲呢拿雪糕
依個堅
三文魚伴巴馬火腿沙律·法式多士配雲呢拿雪糕
先講個沙律,三文魚係日式三文魚刺身,有三塊,都算厚身肥美
而巴馬火腿亦不俗,味濃最岩用黎送沙律
至於個法式多士配雲呢拿雪糕簡直一絕
個雲呢拿雪糕似係自家製既,不錯架
而個多士外脆內軟,真係食到脆卜卜
係新鮮整好熱洪洪既,配埋雲呢拿雪糕果種冰火相融既感覺
至於我就叫左和風汁吉列豬扒三文治
和風汁吉列豬扒三文治
而粟米粒食得出有用牛油一齊煮,所以味道都好好
如果要搵不足之處就係啲薯條炸得唔夠脆同熱。
咁其實味道又係幾好既
都推薦既