2018-09-25
一去到門口望落好多人等位,等左幾個字就有位,入坐後,第一個侍應問我地飲咩茶,講完之後就無理我地,跟住第二個走埋嚟又問多一次飲咩茶!到我地落左單之後,一直等一直等!終於嚟左碟菜,差不多食完,就嚟個小籠包,雖然張單有寫明片皮鴨需時45分!一直都無追單,我見張單,有一行寫住泡菜x1!就問個侍應呢個泡菜係咩嚟!佢(ADA)只係講左一句泡菜,跟住就目無表情咁行走左!我心諗...你答左我架啦?之後就無再理過我地!到我地食埋個無味既片皮鴨!個泡菜都無嚟過!到埋單,問另一個阿姐係咪碌卡有折,又係目無表情,又唔答我野,咁就走左去!呢個鋪啲侍應又唔係好忙,行行企企,吹下水咁!但一啲服務都無!火都嚟埋!點解可以咁無禮貌!簡直係垃圾!兩個人食左五百蚊,收服務費!一啲服務都感受唔到!真係想投訴😡同埋啲餐牌全部得四人餐至六人餐以上!無二人餐🤦🏻♀️係咪兩個人嚟食野就無招呼?