餐廳: 銀龍咖啡茶座
資訊:

2019-01-21 3489 瀏覽
叫左個XO醬茄子豬頸肉炒米 仲係當天既大廚推介黎到成碟米粉得兩小塊茄子 豬頸肉有3-4片仲要冇XO醬味 感覺好求其叫阿姐望望 佢都冇聲出 然後唔理我走左 我再叫另一個阿姐講 佢先話叫廚房炒過第二碟黎到係多返啲料 但一樣好求其又炒得唔均勻 都要$60 我去某某冰室食黯然銷魂飯 都係$60 但質素差好遠 人地真係有heart做嘢 而銀龍就食老本 啲奶茶越來越難飲 食下午茶 未夠5:30就話洗爐 好多餐都話冇得食 明明可以到6點order 又要咁早去洗爐 咁你咪寫到5:30截order囉!
叫左個XO醬茄子豬頸肉炒米
仲係當天既大廚推介