成日經過見到大大杯仲要擺得好靚,今次終於的起心肝食番杯啦新手第一次打食評,打得吾好既話敬請原諒^^因為箍牙既關係我吾係太咬到野又吾係幾想咬野,所以放棄左果d 好靚既display product,要左杯DIY^^佢好似加左一蚊價,display大部份$49,diy就$36配一款topping,希望佢之後吾好加到$50啦><好似貴左好多咁XD講番正題,果日杯diy我配左vanilla sky果d vanilla sauce ,以為佢diy吾會好似display咁唧得咁滿啦,點知佢都係唧到咁高...個杯既高度係d yogurt既3分2XD計起上尼仲多過display既yogurt,塞滿個杯._.平時自助形式果d呢個量都吾只呢個價啦!!vanilla sauce又比左好多我,食到一半都仲有醬~到主角froyo,佢d比質地起tuttimelon,yoppi,cherry on top果d實好多,好creamy,奶味重,但相對就好似無yomama咁酸。食食下我有個感覺就係覺得有d食cheese cake既feel haa同埋d froyo吾易溶,因為太大杯我食食下總共停左5次,但
成日經過見到大大杯仲要擺得好靚,今次終於的起心肝食番杯啦

新手第一次打食評,打得吾好既話敬請原諒^^

實好多,好creamy,奶味重,但相對就好似無yomama咁酸。食食下我有個感覺就係覺得有d食cheese cake既feel haa同埋d froyo吾易溶,因為太大杯我食食下總共停左5次,但到最後都無乜點溶,可以好安心咁慢慢食~^^
雖然佢中間有個窿,不過其實都真係幾大杯下,好似食極都仲有咁XD一個人食既話到一半就有d膩(可能因為吾夠酸)呢個量我覺得大食既人攞黎當一餐都好足夠,細食既就無咩可能食得晒haaaaXD
整體黎講都好好,希望下次去果陣d牙咬到野,可以試下其他display既啦^o^
硬係要講缺點既話就係froyo得一種未同....好肥,哈哈哈
不過要食creamy froyo就要有呢個代價,唯有食完行多一陣街,消耗下d卡路里啦hehee
外賣自取