餐廳: 百份百餐廳 (天澤商場)
資訊:

餐廳: 百份百餐廳 (天澤商場)
資訊:

2019-07-09 578 瀏覽
上星期同屋企人尼食見啲餸又多又吾錯所以決定今晚阿媽做無飯煮婦就再戰食dinner 唸住實死冇生啦可能夏天關係好想食多啲肉一於揀左①鐵板海陸空 配黑椒汁(雞扒,豬扒,魚柳)$73仲跟左炒飯係未上呢個餐時,有一位店員比左碗白飯我地咁我同屋企都為以佢可能冇哂炒飯,轉左吾出聲我地冇理佢,由佢,好喇個餐上左尼我地咪開始食個白飯,點知食左第二啾都冇有個女職員走埋尼直接搶左我碗飯,仲話呢碗飯吾係你地咖係十二號台(不停係咁重覆)最大問題係佢連一聲吾好意思都冇講極為不尊重但我好好奇,佢拎左我食個碗飯走😒會吾會再加番啲飯上去,再比第二位客人呢個我反而好想知道上菜既時侯係吾似平時啲鐵板,會聽到炸炸聲有機會係其他嗌錯再拎番出尼都未定睇佢中樣都好似同佢個名幾貼切,但入面啲食物冇左空中既(好似識飛既動物)🧐🧐🧐🤩條魚切落去時,聽到咯咯聲睇尼係新鮮炸喇,吾錯吾錯到個雞扒同豬扒都係正常味,吾算太特別到個炒飯嘩!咩情況 個飯吾熱咖....食落去啲飯完全係覺得係晏晝賣哂既炒飯放到夜晚再叮熱一分鏗都5夠飯又硬又乾,吾係粒粒分明個啲重點尼了....就係呢啲配菜,雖然話係配菜但上得係你面前既食物就會Prefer 你會食埋咖馬點
上星期同屋企人尼食見啲餸又多又吾錯
所以決定今晚阿媽做無飯煮婦
就再戰食dinner 唸住實死冇生啦
可能夏天關係好想食多啲肉
一於揀左
①鐵板海陸空 配黑椒汁(雞扒,豬扒,魚柳)$73仲跟左炒飯

係未上呢個餐時,有一位店員比左碗白飯我地
咁我同屋企都為以佢可能冇哂炒飯,轉左吾出聲
我地冇理佢,由佢,好喇個餐上左尼
我地咪開始食個白飯,點知食左第二啾都冇
有個女職員走埋尼
直接搶左我碗飯
,仲話呢碗飯吾係你地咖
係十二號台(不停係咁重覆)
最大問題係佢連一聲吾好意思都冇講
極為不尊重

但我好好奇,佢拎左我食個碗飯走😒
會吾會再加番啲飯上去,再比第二位客人
呢個我反而好想知道
上菜既時侯係吾似平時啲鐵板,會聽到炸炸聲
有機會係其他嗌錯再拎番出尼都未定
睇佢中樣都好似同佢個名幾貼切,
但入面啲食物冇左空中既(好似識飛既動物)🧐🧐🧐

🤩條魚切落去時,聽到咯咯聲
睇尼係新鮮炸喇,吾錯吾錯
到個雞扒同豬扒都係正常味,吾算太特別

到個炒飯

再叮熱一分鏗都5夠
飯又硬又乾,吾係粒粒分明個啲

重點尼了....

就係呢啲配菜,雖然話係配菜
但上得係你面前既食物就會Prefer 你會食埋咖馬
點知出事,放入口咬左一啖
成口都係啲酸"叔"味,放左幾晚既菜🥒
好吾ok

但竟然比足朱古力粉 好濃朱古力味
有啲似細個捐血飲既美6一樣
吾會飲緊超級淡既朱古力🍫🍫🍫
2019-07-05
20 分鐘 (堂食)