2021-10-25 1200 瀏覽
星期日同老婆同個女出錦田市中心行下,老婆話好耐之前食過呢間,事前無做資料搜集,一行左入去就體驗前人“讚嘆”既服務態度,我唔知入面仲有位,見企入舖咁耐無人有反應帶位就諗住坐近門口張檯,等佢執檯,點知就比佢“招呼”入去坐,仲好“溫馨”咁叫我唔好坐未執既位。未食已食左成肚氣。好彩打工果個有口音姨姨有禮貌好多。我點左杯榛子咖啡,一啲榛子味都無....又多冰又淡,衰過最平既3合1咖啡粉開既...另一杯朱古力只係多少少朱古力粉味諗住A1一定係舖頭最出名既野,點知自己諗多左,芝士蛋咖哩牛排飯牛排一般,但可能打生蛋汁喺面再焗,啲飯好濕,好難食火腿西多士係入面最好食既野,糖漿夠甜,個女好鍾意食,至少糖漿好味,呢間餐廳我會推介個糖漿
蕃茄烏冬
2021-10-16