2022-06-08
嚟到尖沙咀呢啲縱橫全港最貴地段,要平平地搵間餐廳食飽都唔簡單,同時如果想食得好少少就真係難上加難。今次嚟咗位於iSquare 6樓嘅丸龜,係個比較相宜又好食嘅選項。有食過丸龜都知,點餐算係半自助的,先喺bar檯同師傅點餐,再拎去埋單,先再入座,所以等候過程同時間都感覺唔太耐的。今次叫咗炭燒雞肉拌烏冬,抵食亦好食。烏冬嘅質素不在話下,係既有咬口又夠彈牙嘅麵,而醬汁方面有點肉碎同麻辣汁提味,食落嘅味道似擔擔麵,加上客人可以feel free加例如蔥花、薑、天婦羅碎等等嘅配料,大家都可以按喜好customise。而炭燒雞肉就中中挺挺,表面夠脆,但肉身偏乾咗啲,但明白量產係喺再保溫嘅狀態下處理,算不錯的了。總體來說,食物真係抵食又高分。除咗食物之外,如果食客體驗上能夠做得更好就係福音了。環境上,地板頗黐立立,檯面都未有清理(呢度溫馨提示食客,丸龜係自助還盤的,請自律啊),還有燈光明亮一點會食得更開心。整體來說,可以平平地食得不錯已經好好!🫶🏽炭燒雞肉拌烏冬賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
整體來說,可以平平地食得不錯已經好好!🫶🏽
炭燒雞肉拌烏冬
賣相:⭐️⭐️⭐️⭐️