以往只能去銅鑼灣店品嚐pancake🥞。。無意中發覺沙田新城市廣場三期都開咗分店喎。。今日好好彩剛剛經過嘅時候發現好少人等候。。平時去K11 musea 分店長期都要排隊㗎👫👬👭由於我哋唔係太肚餓所以兩個人只係叫咗一份pancake🥞同埋一杯熱飲☕️ 今日我嘗試左提拉米蘇pancake 🥞另外order左一杯有機伯爵茶。。呢間餐廳有自助水吧。。可以自己添加凍水或者熱水而且仲有糖和奶🥛都等左一段時間pancake🥞終於可以食啦脹卜卜熱燙燙。。仲有少少嘅咖啡酒可以自由添加仍然保持到水準軟綿綿感覺好有空氣feel😋😋本來今次想試期間限定的士多啤梨🍓宇治抹茶🍵 Pancake🥞但實在過唔到自己個關我係最討厭嘅士多啤梨🍓🍓🙅🏻‍♀️希望下次可以有芒果味嘅pancake😬

都等左一段時間pancake🥞終於可以食啦
脹卜卜熱燙燙。。仲有少少嘅咖啡酒可以自由添加
仍然保持到水準
軟綿綿感覺好有空氣feel😋😋

提拉米蘇班戟
2020-04-12
5 分鐘 (堂食)
提拉米蘇班戟