2016-01-28 3547 瀏覽
早前老闆請我食大餐,因為年尾工作太忙既關係!所以一直無update! 而家見得閒d一定要讚下呢間高級食府我地係食晚飯!叫左個貴賓b餐2000蚊位!第一道菜係紅燒大排翅!份量當然足料食落爽爽咁!有口感下一道菜就係鵝掌吉品鮑,鮑魚柔靱!有溏心效果!鵝掌同鮑魚配合埋個濃郁既鮑魚汁!美味無窮食完想食多一隻囉再下道菜就係紅燒乳鴿!應該係我食乳鴿以黎最好味既一次非常難忘,肉汁依然!唔乾身!識食一定食埋個乳鴿頭!最後成隻乳鴿變成碎骨好變態咁,但係堅好食!另外散叫左個咕嚕肉!味道唔會太酸!咕嚕肉上既粉漿唔會好厚!酸酸甜甜幾惹味!食左個焗蟹蓋。因賣相唔特別無影相!但味道唔錯,大量蟹肉已拆肉釀係蓋內!蟹肉鮮甜,最後黎埋個椰汁燕窩!又係夠哂足料,多到好似食緊麥皮咁口感豐富!總結,味道一流!比得呢個價錢會比番呢個質數!

食落爽爽咁!有口感
食完想食多一隻囉
再下道菜就係紅燒乳鴿!應該係我食乳鴿以黎最好味既一次
總結,味道一流!比得呢個價錢會比番呢個質數!