2021-11-14 37 瀏覽
還記得teamlab嗎?原來有間西餐牙餐廳有teamlab燈飾打卡外,仲有得開餐品美食,講緊既係Tapas Room.一出lift,即見到五顏六色的吊燈。幸好早到有四人檯坐。海膽汁及墨魚汁燒蠔 $88兩隻蠔裝系好靚既蠔殼上,放上檯幾靚。燒到剛好,驚喜系外層脆,好似炸過甘,內則肥美可口。十勝黑毛豚肉燒,彼卡普醬$98性價比甚高,份量多,肉香質嫩。點上綠色彼卡普醬感覺肉香好好聞。煎鮟鱇魚肝,羅勒些利酒醋漬汁Creamy,微香主菜原隻燒墨魚配西班牙醬主菜中價錢最高,餐牌有❤️❤️推介。未到,墨魚香先撲鼻👃🏻,趁熱即刻切黎食啦,肉厚味美,鮮味爽口。CocktailMad for Matcha無唸到cocktail都有matcha,賣相甚靚,頂上🈶脆脆棉花堂,喝一口味道不錯喔,淡淡抹茶香。 Oolong island朋友話可以品嘗到烏龍茶味,好飲。整體,服務,價錢,食物和環境都水準之上,值得舌尖再遊!

一出lift,即見到五顏六色的吊燈。幸好早到有四人檯坐。

海膽汁及墨魚汁燒蠔 $88

十勝黑毛豚肉燒,彼卡普醬$98

煎鮟鱇魚肝,羅勒些利酒醋漬汁
Creamy,微香

主菜
原隻燒墨魚配西班牙醬

Cocktail
Mad for Matcha

Oolong island
朋友話可以品嘗到烏龍茶味,好飲。

整體,服務,價錢,食物和環境都水準之上,值得舌尖再遊!