2010-10-19 20 瀏覽
講真,以後唔洗錢都唔去呀,你估你個度真係咁平咁抵食呀一個特餐由$33加到$42都算啦,我今日都冇諗過食叫左個甜品B,尊登行過黎食嫁啦,估唔到真係比我見識到佢地咁劣等服務你冇軟雪糕又唔出聲,比一球牛奶公司雪糕咁細球算?我之前冇食過就話姐,同你講我之前食過。比多一球都唔係好過份姐。加$5蚊!我跌左都唔想加比你囉我都唔想比人話刁民詳情如下今次係本人第3次到貴店,可惜今次的經驗真係令我唔會再去睇左一陣餐牌,唔係好餓就叫左個甜品B。個時完全冇人講話雪糕機壞左的。等個甜品黎到啦,我見到個雪糕得一個普通雪糕球咁大,都覺得過份啦。有食過佢的正常SIZE我想都知係點的佢同我講個機壞左,我同個女侍講一下,好細個呀,可唔可以要多球咁講真,我真係唔係貪佢個一球雪糕,係因為個朱古力蛋糕會好甜我先想要多球,咁我同個女侍應生講佢又答唔到我,咁之後個極品男侍應走過黎我問佢可唔可以要多球,佢諗一下就話,加5蚊呀,尾音都冇呀,幾串呀,我都係黎開心姐,洗唔洗咁呀。當然最後我都冇再出聲佢佢就話,可以唔要,取消佢。咁好啦,你人都講到出聲又咁的態度啦。咪走囉。成個銅鑼灣又唔係得你個度有得食但係真係認清個度d人的工作態度囉。你話可

講真,以後唔洗錢都唔去呀,你估你個度真係咁平咁抵食呀
一個特餐由$33加到$42都算啦,我今日都冇諗過食
你冇軟雪糕又唔出聲,比一球牛奶公司雪糕咁細球算?
加$5蚊!我跌左都唔想加比你囉
我都唔想比人話刁民詳情如下
今次係本人第3次到貴店,可惜今次的經驗真係令我唔會再去
睇左一陣餐牌,唔係好餓就叫左個甜品B。
個時完全冇人講話雪糕機壞左的。
咁我同個女侍應生講佢又答唔到我,咁之後個極品男侍應走過黎
但係真係認清個度d人的工作態度囉。

你話可以唔要咪走囉,留比你自己員工食埋佢啦。!!

我會幇你話比人知以後都唔洗去嫁啦!!