2023-01-27
好耐都冇出街 #打邊爐啦 可以周圍食嘢呀 新年期間 有啲打邊爐就暖笠笠啦 好耐都冇食過呢種任食嘅 #火鍋放題 真係物超所值 飲品種類多 雪糕任食 #任飲 肉類都有好多款揀 一次過食曬想食嘅嘢 呢度位置寬敞有卡位 坐低之後呢好快就上咗個 #至尊重慶雞煲 啦 啲雞肉好濃味 好嫩滑 加咗佢個汁醬真係好惹味 今次有少少辣 食完雞煲之後加咗湯就開始打邊爐啦 先嚟嘅梗係肩胛肉眼 同埋雪花肥牛啦 啖啖肉 放落湯度煮滾十秒 秒就食得 加埋 蒜蓉豉油 嘅醬料 好味道 如果唔落食原味一樣好味 呢個B餐係任食肥牛同埋廣島蠔嘅 廣島蠔 濃味濃郁 可以食個夠本 其他肉類丸類蔬菜都好足夠我最鍾意嘅係海膽丸 爆漿啦 腸仔呀魚蛋等等 脆玩骨腩 都好鮮甜邊打邊爐邊飲住啤酒呀可樂凍飲 都幾爽呀 冬天打邊爐暖笠笠 之後可以encall返幾杯牛奶公司雪糕 作為一個甜蜜蜜嘅總結 呢度上菜速度快精準 座位都寬落寬闊 同朋友一大班嚟gathering啱曬
至尊重慶雞煲
今次有少少辣