2018-06-26
好耐無食過餐飯一肚氣我地食雞翼放題Lunch $48 一小時一開始佢就有Staff埋黎話首先每人要食左8隻雞翼先(8隻唔同味,亦唔會有咩圖或人介紹呢8隻咩味)你再想翻叫時要估下到底自己食個隻係餐牌上面邊種,如果你落錯左,恭喜你! 你會比個侍應大大聲咁話你同黑你面(我見到坐我地前一台既兩位妹妹就係咁比招呼了)+$10 (白飯1碗+ 汽水1支+菜1小碟)呢個明明寫係個餐牌度,我聽到個男侍應同隔離枱個妹妹講:「拿!而家比個優惠你,+$10 可以多個飯,汽水同菜,見你咁乖先比你」 ......落單時,我遲過我的朋友黎的,佢地都+$10要左呢個優惠,但由於我唔食飯同唔飲汽水,我就同個疑似老板娘講,我唔駛加啦,根住佢話幫我加左啦喎,其實食碗飯點都好d嫁,根住就無理我走左,我朋友話明明無幫我落到+$10,點解佢地自己決定? 不過好彩最後張單真係我無加食唔哂要罰錢雖然浪費食物我都唔主張,但我覺得係咪真係須要去到大大聲咁係間餐廳度話d客呢? 佢由我地坐低到走都有好大聲咁話唔可以食唔哂d飯菜8味雞翼,不過不失啦無特別好食,又無話難食,有幾隻炸既講真我食唔出係有咩分別,除左有隻多左個泰式辣醬汁外加單出雞翼真
我地食雞翼放題Lunch $48 一小時
+$10 (白飯1碗+ 汽水1支+菜1小碟)
食唔哂要罰錢
8味雞翼,不過不失啦
加單
出雞翼真心慢,我地最後一輪加單,只想叫多2隻雞翼食,怕一陣食唔哂又話我地
叫左個女侍應落單,佢會成日扮聽唔到走左去
到終於叫左佢過黎,落單
佢聽到我地只係落2隻雞翼:「下! 咁大工程呀」 / 之前個男侍應都好笑,我地加野食,你地一次過落哂啦,唔洗用多隻碟嘛,然後就係變左問答大會,佢負責逐隻口味問一次,你地答要定唔要,唔可以直接講你想要邊隻味。
以上情況無作大,無老吹
「完」