2017-04-10
去到三點三ge時間,口淡淡但又5係好想食得太heavy?一於叫返杯果汁啦!呢間果汁店,其實5只賣生果同果汁咁簡單,佢仲有賣下燒賣呀,沙律呀,三文治果d小食,仲有早餐賣tim!聽講佢地做生果店之前,係做開麵包店,所以店裡面仲有雪果子賣,真係好多元化。不過其實今次重點想講ge係店裡面ge老闆娘!所謂一次生兩次熟,幫襯開ge就知老闆娘超級好客,老闆就比較怕醜d,但都算好熱情。個老闆娘認人好叻,幫襯佢多兩次,佢就已經好熱情咁拉你一齊傾計!有時幫佢買得多野,佢直情一大袋生果免費送比你,話叫送埋比d同事一齊食,有時真係幾懷疑老闆娘咁究竟有冇錢賺😂講返個果汁,今次叫左個番石榴益力多同埋個芒果益力多,但真係要等一排先攞到個果汁,因為你真係可以睇住佢係即叫即炸汁。其實我好中意番石榴陣味,但5好意食佢d核,飲果汁就正喇,可以將成隻番石榴ge精華都食哂落肚!