2023-09-11 43 瀏覽
之前食過觀塘店Moo Moo Burger,主打漢堡包,記得都唔錯,今次就嚟到銅鑼灣分店,除咗漢堡包之外呢度仲提供多款西式料理。由於打風食咗兩餐杯麵🥲我哋都想食好啲,就叫咗個二人餐😆▫️Combo For 2 - Classic ($798) 4/5ღ Soup of the day餐湯係雜菌忌廉湯,入口會吃到粒粒野菌,濃厚嘅忌廉加蘑菇飲落味道濃郁豐富🥰ღ 牛油果柚子沙律牛油果加埋清新的西柚同藍莓,成個組合fresh得嚟又健康,酸酸哋好開胃🤤ღ MM+黃金蟹餅蟹餅有三細舊🦀外皮炸得金黃香脆,入面包住大量蟹肉,一梳梳蟹肉再配埋少少紅椒同洋蔥,食落鮮甜蟹味突出。ღ MM+秘製芝士醬長通粉長通粉配芝士醬同炸煙肉碎呢個組合真係冇得輸!芝士醬多到可以拉絲,惹味香濃。唔好睇佢細細碟,長通粉有勁多芝士醬好飽肚,食完已經飽咗7成🤣ღ 燒豬肋骨本身想叫黑毛豬但係當日冇,轉咗做燒豬肋骨。一上枱真係嚇一嚇,豬肋骨有兩大件,份量超級多!仲要啖啖肉,唔係好大舊骨然後冇也肉嗰啲,配埋BBQ醬好入味,肉質嫩滑唔會韌。二人餐真係超級豐富,我哋兩個人都食到好飽,細食啲嘅話應該三個人食都ok。見網上幾多人推薦佢哋嘅青口,下

ღ Soup of the day

ღ 牛油果柚子沙律

ღ MM+黃金蟹餅

ღ MM+秘製芝士醬長通粉

ღ 燒豬肋骨

二人餐真係超級豐富,我哋兩個人都食到好飽,細食啲嘅話應該三個人食都ok。見網上幾多人推薦佢哋嘅青口,下次再去試😎

Overall rating (5粒⭐️為滿分)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️