2020-10-21 132 瀏覽
我哋係九點入座嘅所以有齊曬中日韓放題嘅話就係$228😲😲(其實呢個價錢食到咁多種類真係算幾抵食)首先就講左韓燒嗰邊啲嘢食先啦我自己就覺得有幾款係幾值得嗌嚟試吓嘅第一個就係佢哋嘅安格斯牛柳粒食落去有少少煙煙韌韌嘅感覺👍👍第二個就係牛舌(不過真係記得唔好燒太耐‼️‼️我哋第一輪燒牛舌好似笑得內阻少少之後就有啲韌)之後第二輪就勁快燒完就即刻食食落去口感真係幾唔錯,同埋好重牛味😋😋第三個係佢哋嘅牛仔骨食落去幾易咬口配埋佢哋嘅孜然粉就更加惹味🤩🤩最後一個就係佢哋嘅生蠔佢哋係細細粒嗰啲生蠔陪勁多嘅蒜蓉⭐️⭐️如果鍾意食蒜蓉嘅人應該會勁滿足之後我哋就揀咗要百年古方鮮雞煲(小辣)食落去份量都幾多雞嘅呢個雞煲對我嚟講雖然有少少過咗我能夠接受辣度嘅範圍但係佢就有一種吸引力令你上一直食落去而且佢嗰種辣亦都唔係要一昧辣死你嗰種🤣🤣而係真係幾惹味、仲會有Aftertaste嗰種辣之後就到我最期待嘅刺身或者壽司啦由於真係食得太多野嘅關係😂😂我哋刺身都唔敢嗌太多主要覺得三文魚刺身同埋甜蝦刺身係幾好食嘅重點係佢俾我哋嘅三文魚刺身仲要係三文魚腩嚟嘅❤️❤️(其實想本身想再嗌多啲三文魚嘅,但係我哋個胃真係負荷唔到咁多啦)最尾就食咗佢
我哋係九點入座嘅
所以有齊曬中日韓放題嘅話就係$228😲😲
(其實呢個價錢食到咁多種類真係算幾抵食)

首先就講左韓燒嗰邊啲嘢食先啦
我自己就覺得有幾款係幾值得嗌嚟試吓嘅
第一個就係佢哋嘅安格斯牛柳粒
食落去有少少煙煙韌韌嘅感覺👍👍
之後第二輪就勁快燒完就即刻食
食落去口感真係幾唔錯,同埋好重牛味😋😋
第三個係佢哋嘅牛仔骨
食落去幾易咬口
配埋佢哋嘅孜然粉就更加惹味🤩🤩
最後一個就係佢哋嘅生蠔
佢哋係細細粒嗰啲生蠔陪勁多嘅蒜蓉⭐️⭐️
如果鍾意食蒜蓉嘅人應該會勁滿足

之後我哋就揀咗要百年古方鮮雞煲(小辣)
食落去份量都幾多雞嘅
呢個雞煲對我嚟講雖然有少少過咗我能夠接受辣度嘅範圍
但係佢就有一種吸引力令你上一直食落去
而且佢嗰種辣亦都唔係要一昧辣死你嗰種🤣🤣
而係真係幾惹味、仲會有Aftertaste嗰種辣

之後就到我最期待嘅刺身或者壽司
由於真係食得太多野嘅關係😂😂