2018-10-16
上星期同朋友👭去咗堅尼地城做嘢😥因為實在太肚餓😁,所以一出地鐵站就要搵嘢食😉😉最近地鐵口嗰幾間,已經食到有啲厭, 行多兩步又見到一間未食過嘅叫做👉民華餐廳👈估佢唔到,勁好食,服務態度一流。我咁少寫食評都實在忍唔住一定要抽時間讚下佢地👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻我哋叫咗幾款唔同嘅嘢食😋😋😋我勁鍾意食佢個咖哩雞飯。。。啲咖哩又香又濃而且唔會勁辣😋😋😋係好多餐廳都做唔到既咖哩香味而且仲散發著 美味嘅椰香 個飯入面 仲包咗 四件雞 有兩件雞柳 一隻雞中翼 一隻雞鎚 如果一個 正常食量嘅女孩子 應該會覺得好飽好飽 不過我食曬😁特別要點名讚賞 有一位老人家 侍應 叫做文叔, 佢簡直好到你唔信。我從來未試過去茶記食嘢, 會有伙記提我小心杯茶熱😍😍 總括感覺食物好味 環境乾淨 服務一流 我好肯定我一定會再返去幫親 😁雖然我住喺九龍
因為實在太肚餓😁,所以一出地鐵站就要搵嘢食😉😉
叫做👉民華餐廳👈