⊶ Apple turn over $36👍🏻本身個人對於蘋果餡嘅Bakery冇乜特別興趣,嗰時咁啱睇麵包嘅時候見到佢新鮮出爐,我望落好香脆,知道呢一間本身好有水準,所以決定試一試。😋如預期一期一樣熱辣辣好香濃既酥皮! 咬到蘋果喊嘅時候除咗保留左原有嘅蘋果香,仲有少少果醋嘅酸味!真係不得了🤩⊶Kuoign - Amamn $38👍🏻呢款係每次買都必買既款式!雖然外表比較普通,但係就係夠簡單,唔會因為凍咗而唔再香脆,表面嘅焦糖為佢增添左唔少味道,每一圈既酥皮都見到每一層嘅鬆化程度加上表皮好脆配上咖啡☕️/茶一流🍵基本上放工時間同埋星期六日都係超級多人排隊,包嘅款式基本上係隨機有邊款揀邊款。⬧︎⧫︎ Gontran Cherrier (Bakery) ⧫︎⬧︎尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea B2樓B205號舖味道🌕🌕🌕🌕🌗環境🌕🌕🌕🌕🌑服務🌕🌕🌕🌗🌑
⊶ Apple turn over $36

⊶Kuoign - Amamn $38
👍🏻呢款係每次買都必買既款式!

味道🌕🌕🌕🌕🌗
環境🌕🌕🌕🌕🌑