2023-01-20
旺角有間韓燒任食放題好受歡迎! 當晚來到,差不多全場爆滿🔥 即刻入去食睇下有咩吸引先! 餐廳主要有3個套餐,我地就食左最豪華既LEVEL 3套餐🤩 肉類有🥩三國牛肉寶盒,即係🇯🇵日本A4和牛(肉眼及牛肋條)、🇦🇺澳洲M9和牛(西冷、肉眼及牛肋肉)同🇰🇷韓國牛肉😍 另外仲有西班牙黑毛豬 (五花肉及豬鞍扒) 同美國安格斯牛(肉眼扒、牛板腱、一口牛)! .估唔到韓燒放題仲有刺身任食,仲有海鮮可燒,例如帆立貝、青口、海蝦、魷魚等,另外仲有熟食,例如黃金酥炸魷魚、椒鹽雞軟骨、香煎海鮮煎餅、煎泡菜餃子、台灣腸、多款丸類、串燒,仲有多款石鍋飯!! 真係包羅萬有!! 當然仲有雪糕杯!.LEVEL 3仲有特別既一重點係三國酒任飲!! 即係清酒、真露、紅酒同1664啤酒! 哇! 好少有酒類任飲,仲要有幾款! 唔怪得咁受歡迎! .我地先食左刺身,點左🍣三文魚、北寄貝、甜蝦同玉子等刺身,然後就重點燒和牛啦!!🥩 日本和牛就最多油脂,入口即溶;澳洲M9和牛,我幾鍾意食,肉味濃郁且軟;韓國牛肉都唔錯WOR,肉質厚實而肉味都好濃! 然後點左西班牙黑毛豬🍖 哇個黑毛豬鞍扒真係大到嚇死人!! 真係成件俾你,我地擺上爐燒
我地先食左刺身,點左🍣三文魚、北寄貝、甜蝦同玉子等刺身,然後就重點燒和牛啦!!🥩 日本和牛就最多油脂,入口即溶;澳洲M9和牛,我幾鍾意食,肉味濃郁且軟;韓國牛肉都唔錯WOR,肉質厚實而肉味都好濃! 然後點左西班牙黑毛豬🍖 哇個黑毛豬鞍扒真係大到嚇死人!! 真係成件俾你,我地擺上爐燒,都要全方位咁燒,而且燒到中間就剪開一件件咁燒,肉質好靚,呈現粉紅色咁,唔錯!
石鍋飯真心想叫,但好大鍋,食唔哂所以最後叫左其他小食,有黃金酥炸魷魚、椒鹽雞軟骨同洋蔥圈等,炸得香脆,另外仲叫左蒜蓉孜然燒茄子同蒜蓉牛油燒金菇,都係擺上爐燒熱,好香! 原來呢度仲可以有火鍋😲 有4大湯底,包括大醬湯、海帶雪濃湯、泡菜豆腐豚肉湯同花膠雞湯,食完韓燒都已經飽,所以多人來反而著數! 可以打埋邊爐!