2019-10-26 1545 瀏覽
中午去麗晶見客,個客話帶我去佢附近有間酒店裏面一間新開業嘅餐廳飲中茶,佢話唔使去啲酒樓又要等位,又逼夾又嘈,就同佢行咗大概5分鐘到咗呢間係荃灣絲麗酒店二樓的餐廳,坐底之後發覺佢同其他酒店嘅餐廳有好大分別,佢除咗酒店例有的中午半自助餐,又有點心任食放題,如果多人嘅話仲可以點佢哋啲中式套餐,直情係同的中高檔酒樓冇乜分別,我同我個客人兩個人就點左佢哋的點心任食放題,啲點心非常有水準可以講同出邊啲有名氣嘅酒樓有得比,兩個人食都得好滿足,我更係要搶住埋單啦,因為都唔使$200.-所以我都要喺度同佢宣傳吓,另外佢哋其他的餐單係新開業期間,午市仲有六折,睇餐單叫過半自助午餐連主菜食西冷牛扒都唔使$100,佢地仲話啲西冷牛扒喺用澳洲草飼牛,因為新開業關係希望省招牌喎,佢哋晚餐時間都可以食點心放題,好似係國內飲夜查咁,每位都係$98 ,而其他主餐牌就有八折,搵晚真係要同埋我個至愛嚟試吓佢哋啲西餐,返到公司仲要同老闆講,以後公司有啲乜嘢宴會,都可以考慮幫襯呢間餐廳,因為仲有免費泊車,好過去買嗰啲酒樓多多聲下次同至愛去先補番的相 因為今次話哂都係同客人食飯 唔好意思比相機食左先
2019-10-18
  • 中西餐