朋友之前推介咗我去試下相馬日式火鍋,話佢做得超好味,物超所值。就咁令,我哋就今日齊人去試吓,到咗門口見到好多食客流入流出,實在繁忙之極😲。 我朋友推介我試嗰道芝士龍蝦湯茶碗蒸🔥,湯味香滑濃郁,喺口內回甘,真係極度令人滿足!同埋就係任食惹味龍蝦雞煲,佢哋嘅龍蝦特別鮮甜,雞湯亦好美味,完全配得上🔥的評價! 店員見我哋仲喺度揀,就主動上來介紹佢哋嘅極尚龍蝦蒸海鮮,龍蝦、鮑魚、魚、貴妃蚌、扇貝、蝦,個個都新鮮滿滿😙!我試咗之後,真係一試愛上,佢哋個泡菜湯底更係夾得好,一試難忘! 火鍋嘅料理方面,我就實話實說推介美國特選牛肩胛🔥,肉質鮮嫩有嚼勁,加上新鮮嘅廣島蠔、日本帶子,完全是滋味的組合。而沙白、灰蜆、螺、青口、海蝦、蟹棒、水魷等等,每樣海鮮都爽口彈牙,淨係講起都令人垂涎三尺💕。 最後就教返我哋點樣食得更加美味,真係感到好窩心,仲會再叫🥰!我朋友無騙我,相馬日式火鍋真係做得好好味,價錢又公道,我定必再嚟!而且,坐喺度環境舒適,服務又細心,仲有咁多味美之物等我哋品嚐,真係喺度食餐火鍋都變左一種享受😋。無論你想同朋友聚會,定係想一個人安靜咁食,我都推薦你嚟相馬,會有驚喜等緊你呀🍲🍤!