2022-06-25
今次介紹呢間餐廳食物同收費不成正比😏收費超低但係食物質素就超高喎😬朋友相約帶我去食韓燒😊5:30就開始啦⋯⋯而且仲有七折添⋯⋯跟住我哋就約咗朋友去飲酒🍻吹水⋯⋯啱晒😎⋯⋯📍 📍Running 燒📍📍食韓燒最緊要餐廳冷氣夠凍!這間餐廳就非常達標了!用手機落單方便又快!多款飲品最重要仲有啤酒添⋯⋯仲有多款醬汁供選擇⋯⋯最鍾意酸甜烤肉醬!能夠帶出肉類的鮮味!韓式炸雞🍗肉質鮮嫩!外脆內軟!保留肉汁!仲有多款韓式食品,其他都是唔到只係試左水冷麵!水冷麵做得非常正宗仲有啲碎冰圍住!超煙韌!肉類有多款選擇但係我最鍾意愛牛肉!肉質非常新鮮!薄切西冷片和牛肋骨最正😋豬梅肉都好正入口即溶⋯⋯雞俾肉喎好滑嫩!海鮮一啲都冇Hea住做!佢嘅帶子肉質鮮美又肥口!生蠔超新鮮!仲有海水味添⋯⋯大蝦肉質結實!又彈牙爽口!最後唔記得咗講大家一定要試吓雜菜沙律🥗⋯⋯超級爽脆而且仲係凍凍地添⋯⋯整體餐廳食物質素超高!回頭值爆燈⋯⋯
📍 📍Running 燒📍📍
韓式炸雞🍗肉質鮮嫩!外脆內軟!保留肉汁!
肉類
海鮮
一啲都冇Hea住做!佢嘅帶子肉質鮮美又肥口!
生蠔超新鮮!仲有海水味添⋯⋯
大蝦肉質結實!又彈牙爽口!
整體餐廳食物質素超高!回頭值爆燈⋯⋯