2017-05-09
雲川燒係媽咪介紹我去食,佢講到天上有地下無既咁好食,仲指定我要食豬頸肉米線,我就懷住半信半疑既態度去一試⋯ 原來我媽堅唔係同我開玩笑😳😳😳😳😳🗣「超級好食呀!!!!!!」.大概8點左右去到餐廳,人頭湧湧要搭檯,但無損我嘗美食既心情 wohoooo.👉🏻豬頸肉酸辣米線(小辣)好食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️我媽果然無介紹錯呀,超級無敵一級棒首先湯底好夠酸,好濃味,d香蔥肉醉好吊味;豬頸肉剪到咁細條都依然保存到肉汁~ 而且燒得火候岩岩好呀,好脆😋😋😋😋😋.👉🏻蒜蓉牛油焗金菇菜好食⭐️⭐️⭐️⭐️蒜蓉無同你慳,一pad見到係錫紙入面,所以好香好香~ 份量都比想像中多(食完有排刷牙lu😂😂).👉🏻孜然燒花枝丸 好食⭐️⭐️⭐️⭐️成粒上大大粒(試過出面係比半粒你😭)孜然少覺得可以再落多dd 👉🏻燒菲菜 好食⭐️⭐️⭐️半唔會好油,都係唔夠孜然粉😂👉🏻燒五花腩無咩特別😆 好食⭐️⭐️⭐️.👉🏻燒雞翼我鐘意食好食⭐️⭐️⭐️⭐️燒得火候岩岩好呈現出黎既金黃色~ 好香好脆~~~~~啖啖肉.其實真係幾好食,一定要再黎~♥️
🗣「超級好食呀!!!!!!」
👉🏻豬頸肉酸辣米線(小辣)
好食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
我媽果然無介紹錯呀,超級無敵一級棒
👉🏻蒜蓉牛油焗金菇菜
好食⭐️⭐️⭐️⭐️
👉🏻孜然燒花枝丸 好食⭐️⭐️⭐️⭐️
👉🏻燒菲菜 好食⭐️⭐️⭐️半
唔會好油,都係唔夠孜然粉😂
👉🏻燒五花腩
無咩特別😆 好食⭐️⭐️⭐️
👉🏻燒雞翼我鐘意食
好食⭐️⭐️⭐️⭐️
燒得火候岩岩好呈現出黎既金黃色~ 好香好脆~~~~~啖啖肉
其實真係幾好食,一定要再黎~♥️