📍神燈燒神燈燒提供總共五個level既任飲任食套餐,今次揀左level 5套餐,一共200款食物任你食!小食:小食有螺肉、海藻、泰式鳳爪等前菜,鳳爪酸酸甜甜等令人愈食愈開胃,口感仲好爽口而且去埋骨添!刺身:刺身類非常新鮮,款式種類又多,食落完全無腥臭味。三文魚厚度足,帶少少魚香味。帆立貝好大隻好有口感,食落好鮮甜。另外餐廳更加海膽刺身,兩者一齊食味道幾flesh。炸物:有魷魚圈、帶子、雞軟骨、榴連炸彈等等⋯⋯每款口感同樣香脆,感覺吾會太過油膩啊!個人推介雞軟骨,口感吾會過硬,而且帶少少肉食。燒肉:巨多款式既燒肉,差吾多食盡牛每個部位甘濟!每款燒肉顔色鮮艷,牛脂分佈平均。燒肉燒後油脂分佈幾多,吾會太過乾,再配合餐廳提供既燒汁食,味道岩岩好啊!串燒:依度仲有串燒燒添,雞腎串燒燒後幾爽口。而雞肉軟骨串口感有啲似魚蛋甘。甜品:除左任食雪糕雪條,迷你泡芙亦系我幾中意既甜品。入面帶有忌廉吉士,食落甜甜地又吾會太漏。飲品:提供汽水、啤酒、茶之外,仲有特飲可以order 包括紅豆冰、菠蘿冰、黑牛冰、珍多冰等等⋯紅豆冰既紅豆夠甜仲好多,口感吾硬,值得推介。

📍神燈燒

刺身刺身類非常新鮮,款式種類又多,食落完全無腥臭味。三文魚厚度足,帶少少魚香味。帆立貝好大隻好有口感,食落好鮮甜。另外餐廳更加海膽刺身,兩者一齊食味道幾flesh。