超好味日式蔬菜濃湯🥬🥣一汁一菜.日式濃湯外帶店😍好fancy嘅裝修,有三個套餐簡,覺得Set B係CP值最高㗎,有湯+一品料理+日本米飯‼️湯品可以任君選擇,如果唔想要飯,可以轉麵包或者沙律🥗😙睇店員盛湯時好治癒,每碗都係巨大🤩.法式龍蝦濃湯🦞要飲到真材實料嘅龍蝦湯,唔係經常遇到㗎,呢間就好岩心水😌個賣相係完全同高級餐廳飲到既一樣😘飲落稠身嘅,有數量龍蝦肉粒🦞味道個人黎講稍為鹹左啲,但係撈左佢個日本米飯就中和返啦!不得不提係個飯真係好好味,好煙韌呀係日本feel🇯🇵,重點係大大碗!.黑豚肉丸柚子胡椒濃湯🐷最多料嘅一款湯😙柚子粒撈埋落湯又幾新穎喎😌胡椒味可以再重啲!個濃湯係近似忌廉湯,好稠身而味道creamy☺️有大大粒肉丸、豚肉、椰菜、薯仔,雜錦湯咁好多野食👏🏻.花菜巴馬火腿濃湯🥓🥦好正啊~西蘭花打成蓉,吸收蔬菜一流!味道香濃,質感好smooth,仲有薯仔食🥔,配埋大大塊Parma Ham吊下鹹味👏🏻.一品料理✨油揚豆腐黑豚薑汁燒🐷有菜又有豆腐,加左啲薑汁去炒個黑豚肉,不錯既小菜😌.番茄菠菜芝士雞肉卷🍅🐔小食必點!個蕃茄汁做base好香,雞肉好嫩滑入面包住菠菜同芝士🧀堅係吸引喎!.野菜沙律
超好味日式蔬菜濃湯🥬🥣一汁一菜

法式龍蝦濃湯🦞

黑豚肉丸柚子胡椒濃湯🐷
花菜巴馬火腿濃湯🥓🥦

一品料理✨油揚豆腐黑豚薑汁燒🐷
有菜又有豆腐,加左啲薑汁去炒個黑豚肉,不錯既小菜😌

番茄菠菜芝士雞肉卷🍅🐔

野菜沙律杯🥬🥗
唔想食飯嘅健康一族,可以點個沙律杯喎☺️有蘿蔔、青瓜、生菜、仲有奇異果🥝!落埋佢個沙律醋醬汁好配呢🥳