2024-06-20 453 瀏覽
天氣變成咗大熱天☀️,汗流浹背餐廳嘅選擇就變得至關重要。呢間喺西環嘅「相馬日式火鍋」,偏日式嘅簡單裝修令人感到舒服,而且餐廳離地鐵站都唔遠,非常方便👍🏻😋呢間餐廳嘅氣氛令到我喺享受美食嘅同時,都放鬆咗自己,逗留良久。首先來個@芝士龍蝦湯茶碗蒸♦️ 海鮮味道好重,濃郁嘅湯裡頭滲滿營養,你會感受到每種材料嘅新鮮!再嚟就系@任食惹味龍蝦雞煲♥️份量多多,好有飽足感。配埋自家製的特殊醬汁,啲混合嘅味道令人揮之不去,仲有解膩嘅效果,食到飽一飽,真心唔錯!呢度嘅主打之一就係@滋補花膠雞湯♣️呢個滋味真係絕口贊中注有,燉的湯水充滿肉香,食落肚好滿足。@極尚龍蝦蒸海鮮♥️+ 海鮮中華辣湯♦️每一款海鮮都清新可口,配上極度辣嘅湯底,必食!總結黎講,如果你鐘意食海鮮同火鍋,又鐘意享受舒適嘅環境,咁嗰樣馬日式火鍋就一定係你嘅首選!