2013-02-04
食之前其實都知大漠出名在食羊,我本身唔食羊,但朋友話想食,所以咪陪佢去law!!睇Menu 時,原來非羊類嘅選擇都幾多!咁就好喇!我哋一行五人,點菜如下,哈哈....可能個菜名有D出入😛牛尾湯,一大碗足夠五人飲,味濃料足,正👍串燒六串,雞、牛、羊!我只食咗雞!好滑!如果有沙嗲醬就正喇!哈哈,不過唔係食馬拉嘢嘛!哈蜜瓜炸牛腩,好得意嘅口感,原來哈蜜瓜可以炸ga!! 仲補存到D果汁!仲食咗一個炸辣雞,但因為我掛住講電話,俾班fds 食曬😭羊架,sorry 我冇食,但朋友話好食紫椰菜,呢個好好味👍👍👍我鍾意佢有青提子乾!鴨胸,omg......超好味呀!佢有D甜甜酸酸嘅汁,超惹味!我覺得我可以一個人食曬成碟!之後我哋每人叫咗杯飲品,友人叫咗羊乳酪,佢話冇羊騷味ga 但我唔敢試,我叫咗個蜜糖桂花茶,好飲呀!如果有得凍飲更好!總之就係以一個唔食羊嘅食客嚟講,我都會推薦嘅餐廳!另外提一提,原來十點半last order!! 我九點幾去到,好彩都趕得切!服務好上菜快!支持支持😊
牛尾湯,一大碗足夠五人飲,味濃料足,正👍
仲食咗一個炸辣雞,但因為我掛住講電話,俾班fds 食曬😭
羊架,sorry 我冇食,但朋友話好食
紫椰菜,呢個好好味👍👍👍我鍾意佢有青提子乾!
總之就係以一個唔食羊嘅食客嚟講,我都會推薦嘅餐廳!
支持支持😊