中左伏! 卜左呢間叫 Private K 既 party room, 2-3星期前就要我比訂金1500, 我地揀左個SET係$450/位; 話無菜單料理噃, 問多句都唔多like! MIN3000, 開頭預1X人既,最終宴會前一日我conf齊晒人就覆佢8-9人, 佢要我覆實, 咁我覆實8人啦, 因為8人已接近4000, 夠佢minimum有多啦; 之後提到話唔食來吹水既人要收150/位入場費, 我覺得愕然因之前沒有提及過; 跟住佢話覺得我唔滿意要我取消退返訂金比我, 根本就係佢地之後接到大單(佢要我落訂時已提及過) 所以以莫須有既理由要我退訂, 佢地services好差, 成過叫我落訂同最尾叫我退訂傾菜單既對話內容同過程態度都好差好寸! 我做咁耐人做過咁多bookings未試過有咁差既experience, 真係好嬲未見過咁不負責任不守信用既食店,所以要post出來免大家中伏! 係呀! 我係新會員來, 特登開個ACC寫食評免其他人中伏!
中左伏!
; 跟住佢話覺得我唔滿意要我取消退返訂金比我,

所以要post出來免大家中伏!

係呀! 我係新會員來, 特登開個ACC寫食評免其他人中伏!
2017-12-01