2021-12-23
啱啱新開諗住買炸雞同沙律試下。。。點知一試難忘! 首先講下服務先,係拎餐位等侯期間,有個比較肥胖嘅男店員每一個外賣都好似得罪佢咁,大力掉啲食物入膠袋,令到啲食物跌出再徒手執起再執其他客人嘅餐🤮🤮🤮 再用佢油笠笠嘅手那起一堆俾佢搾巢晒嘅紙巾大力入袋!好啦,終於到我拎餐,見識到店員咁樣執餐,當然要望下自己啲嘢有無跌出黎,點知佢執漏我嘅沙律,咪有禮貌地查問下,佢死答我話無,然後我show 返張單表示我買咗,隨即佢反咗一下白眼大叫”契爺”依個話漏咗沙律喎。 然後佢後面有個貌似經理嘅男人指一指肥男店員左下方,然後男店員不屑地將我嘅沙律大力掉向枱面,然後反了下白眼話 嗱🙃因為趕住返工,我帶住我俾佢掉到反咗嘅沙律 離開依間咁有氣勢嘅jollibee ,唔知仲以為我哋啲客人一齊殺咗肥男店員的爸爸媽媽,以致佢咁憤世嫉俗,只認得契爸爸😂😂 然後,上車諗住食我嘅午餐沙律 ,點知一打開係臭咗兼爛到出汁嘅沙律菜 。 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮