2021-10-16
寶琳居然新開咗糖水鋪完全唔知!價格都好平!鋪頭細細但老細都幾熱情介紹 每日仲有hidden menuuuuuu~一百零8蚊就可以買到四份糖水成屋人食!平時應該淨係夠兩個人食🤣🤣~試咗仙草芋圓$28 有得自選配料同搭醒邊種糖水~🥣🥣聽老細搭配咗桂花蜜🍯同配料 紅豆&芋泥!紅豆好綿又有少少口感好出色!!!超好食~芋泥好軟唔會食到芋頭塊 但又唔會太甜!整體食落大概三分甜 好舒服好清爽⛄️⛄️⛄️芋圖幾驚喜!!!有四種~綠色嘅食落有少少綠茶味!紫色嘅真係會食到紫薯味!!🤏仲有試埋幾款中式糖水🥄🥄桂花酒香芋圓小丸子$30 因為冇小丸子所以轉左桃膠~~都大碗足料沉哂底~🙇🏻♀️飲落甜甜地幾舒服⛅️⛅️紫米露$28 上面落咗少少花奶食落結結地但唔會太甜!!!~都係三分甜到🌬好足料大碗到食完會飽🤣🤣綠豆沙$24我哋倒咗出嚟加熱~屋企人話會食到幾種質地 偏綿嘅/少少硬吧同啱啱好嘅都會食到~會有少少甜 食落都ok足料!😚😚真心覺得tko居民要試佢個仙草芋圓$28 好抵好好味!再另加配料都係2蚊😝😝😝芋圓又煙韌有味又有咬口真心好食!!!!~外賣上樓翻去食絕對大滿足😝😝😝
價格都好平!
試咗仙草芋圓$28
有得自選配料同搭醒邊種糖水~🥣🥣
聽老細搭配咗桂花蜜🍯同配料 紅豆&芋泥!
紅豆好綿又有少少口感好出色!!!超好食~
芋泥好軟唔會食到芋頭塊 但又唔會太甜!
整體食落大概三分甜 好舒服好清爽⛄️⛄️⛄️
芋圖幾驚喜!!!
有四種~綠色嘅食落有少少綠茶味!
紫色嘅真係會食到紫薯味!!🤏
仲有試埋幾款中式糖水🥄🥄
桂花酒香芋圓小丸子$30
因為冇小丸子所以轉左桃膠~~都大碗足料沉哂底~🙇🏻♀️
飲落甜甜地幾舒服⛅️⛅️
綠豆沙$24
我哋倒咗出嚟加熱~
會有少少甜 食落都ok足料!😚😚
芋圓又煙韌有味又有咬口真心好食!!!!~
外賣上樓翻去食絕對大滿足😝😝😝