2019-10-11 1251 瀏覽
呢間鋪頭真係要大大力懲罰佢,鋪頭出面有連儂牆,又免費請學生食野,真係唔懲罰唔得。今日就決定黎呢到食晚餐,點知6點黎到,門都未開,出面已經排左一條龍等入去食,真係好受歡迎。入到去之後睇 menu,發現佢有一個 full gear套餐,$138/位,幾抵食就叫左。沙律上面有d芝士,芝士質感好奇怪,如果齋食個沙律都Ok個泡菜豚肉鍋勁大兜,入面都有幾多蔬菜,又唔係好辣,唔錯個催淚蛋真係 gimmick黎,超多wasab係魚蛋上面,建議刮走dd wasabi先食,唔係真係會好攻鼻腸仔係台灣腸,正以眼還眼,味道我就唔係太鍾意,不過個名我就好 buy啦!五大素球,唔好食淨呀,因為缺一不可!老闆建議點下泡菜湯汁食,又真係幾正鵝係小學雞,好香蛋味,不過建議上面d千島醬可以落少d食食下老闆播願榮光歸香港,仲一齊嗌口號,真係幾感動

沙律上面有d芝士,芝士質感好奇怪,如果齋食個沙律都Ok

個泡菜豚肉鍋勁大兜,入面都有幾多蔬菜,又唔係好辣,唔錯
泡菜豚肉鍋

催淚蛋

腸仔係台灣腸,正

以眼還眼,味道我就唔係太鍾意,不過個名我就好 buy啦!
以眼還眼

五大素球

鵝係小學雞,好香蛋味,不過建議上面d千島醬可以落少d
鵝係小學雞

食食下老闆播願榮光歸香港,仲一齊嗌口號,真係幾感動

泡菜豚肉鍋
以眼還眼