1K
2023-09-20 17 瀏覽
今日到訪西九龍中心,無意中發現咗間超級抵食嘅炸雞店☺️ 呢度主打多達7款唔同味道嘅正宗韓式炸雞,另外亦提供炸魷魚、薯條、飯類等主食,地點方便,價錢超級親民化,令人一試難忘~ 極度推介呢度個炸雞套餐,包括三件雞、兩件小年糕、飯同飲品!建議同朋友仔一齊食,咁就可以試多幾款唔同口味嘅炸雞!炸雞炸至金黃色,香脆可口,外脆內嫩,肉厚,食落嫩滑又多汁~ 口味方面各有千秋,原味更能食到雞肉香氣、蒜香醬油感覺冇咁油膩,狂熱帶點微辣,有啲似食緊薯片,最惹味,個人最鍾意芝士,夠濃,仲有醬汁可自行決定份量😂值得一讚係個小年糕,外脆,內裡Q彈,煙煙韌韌,好有咬口,正正正😄 飯有安東雞同卡邦尼口味,醬汁內有滿滿嘅肉粒同薯仔,前者惹味,後者creamy,暖飯配炸雞真係冇得彈!

極度推介呢度個炸雞套餐,包括三件雞、兩件小年糕、飯同飲品!建議同朋友仔一齊食,咁就可以試多幾款唔同口味嘅炸雞炸雞炸至金黃色,香脆可口,外脆內嫩,肉厚,食落嫩滑又多汁~

• 安東雞飯
  • 卡邦尼飯