2022-09-14 122 瀏覽
好耐沒有去過西九龍廣場其實8樓food court有好多好嘢食🤪之前見到呢一間啲炸雞好似幾正咁,今日就試吓外賣炸雞返屋企先!😜呢度精選套餐都係40幾蚊起,已經有三件炸雞🍗, 味道有超多款式🤩 還包飲品同飯,一定食得飽,或者可以再加$20要特色薯條~🥰如果唔要一人套餐都有雙人套餐~ 一樣咁抵!😁我要左一個雙人套餐+ 一個單人套餐 都係差唔多$200 ,等咗陣已經拎返去🫶雙人套餐 : 韓式炸雞🍗八件 我叫咗蒜香醬油 、韓式辣炒年糕 同埋飲品兩罐🧃單人套餐就叫咗原味炸雞 + 卡邦尼飯 + 粟米濃湯薯條🍟炸雞就算外賣返屋企都係好脆, 蒜香醬油甜甜地 超級好食!仲要大大件無骨😋 年糕就比較辣咗少少,鍾意食辣嘅唔好錯過~👍卡邦尼飯 有薯仔 火腿等等 好creamy !!特別推介粟米濃湯薯條, 超級好食! 薯條又🍟粗 又熱辣辣 配上粟米濃湯好好食~
好耐沒有去過西九龍廣場

其實8樓food court有好多好嘢食🤪
之前見到呢一間啲炸雞好似幾正咁,
今日就試吓外賣炸雞返屋企先!😜

如果唔要一人套餐都有雙人套餐~ 一樣咁抵!😁

單人套餐就叫咗原味炸雞 + 卡邦尼飯 + 粟米濃湯薯條🍟

年糕就比較辣咗少少,鍾意食辣嘅唔好錯過~👍

卡邦尼飯 有薯仔 火腿等等 好creamy !!