2024-02-14 73 瀏覽
💰 牛肉拼盤套餐 - $598💰 鴛鴦火鍋湯底 (豬骨及重慶麻辣)- $38/位💰百香果梳打雞尾酒 - $48💰楊梅汁- $48祝大家農曆恭喜發財,龍年大吉!為咗慶祝農曆新年,嚟到銅鑼灣梗係搵間紅噹噹嘅重慶麻辣火鍋滾一滾佢。🥰呢間重慶麻辣火鍋用料一向非常正宗。佢哋而家做緊一個牛肉拼盤嘅特別優惠,拼盤有近四款高質嘅牛肉以及兩款蔬菜,在免費升級黃金針菇同鴨血。🤤肉類嘅美國太牛小排,牛板腱,安格斯牛板翼,肉味香濃,肥瘦均勻,煮完後入口都係即溶。😝。牛舌就相對有口感,但味亦都非常濃郁。蔬菜類胡瓜絲同埋青瓜花,都係比較少見的食材,兩者皆十分鮮甜,配上豬骨湯一流🥰跟餐附送嘅鴨血同埋黃金針菇都係非常好食,食材非常新鮮同大份。另外我哋就加咗一份寬粉,配上重慶湯底口感彈牙加埋辣油非常之惹味。 餐廳佈置得非常有新年氣氛,仲送咗兩封利是俾我哋🧧🧧如果大家想新年嚟食重慶火鍋,呢間真係不二之選。
💰 牛肉拼盤套餐 - $598
💰 鴛鴦火鍋湯底 (豬骨及重慶麻辣)- $38/位
💰百香果梳打雞尾酒 - $48
💰楊梅汁- $48

祝大家農曆恭喜發財,龍年大吉!