2022-10-07
好鍾意去呢啲小店,可以睇住佢哋喺廚房即整野食果種感覺好溫馨🥰呢度環境好舒服好乾淨,好欣賞佢一直播住啲好舒服的音樂,成個感覺好chill 😀同朋友係為咗杯tiramisu coffee黎😆另外仲嗌咗caramel crunchy latte, all day breakfast, 松葉蟹忌廉意粉Tiramisu coffee $50好吸睛啊😍😍 Ice coffee + tiramisu + lady finger 😚呢個配搭好新奇 第一次飲估唔到咁夾😍 Caramel crunchy coffee $45呢杯都好有驚喜,加左天使蛋糕上面嗰啲焦糖脆脆,超好食!!呢杯咖啡亦唔會好甜,係令人忍唔住一啖接一啖,好快飲晒😌 推介👍🏻All day breakfast $98Boil egg係流心架😍 薯餅係脆得剛剛好😍Salad菜加咗柚子汁,好易入口平時唔鍾意食沙律菜嘅我都食晒🤭日式蟹膏醬松葉蟹肉忌廉意粉 $118呢個真係超好食,超好食超好食!個蟹肉食得出係真長腳蟹肉分量超多,真係啖啖肉仲要係超新鮮超鮮味入口第一啖係即時心心眼😍意粉掛汁 仲好彈牙成件事真係超級無敵好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻必點!
可以睇住佢哋喺廚房即整野食果種感覺好溫馨🥰
同朋友係為咗杯tiramisu coffee黎😆
Tiramisu coffee $50
好吸睛啊😍😍
呢個配搭好新奇 第一次飲
估唔到咁夾😍
Caramel crunchy coffee $45
呢杯都好有驚喜,加左天使蛋糕上面嗰啲焦糖脆脆,超好食!!
All day breakfast $98
Boil egg係流心架😍 薯餅係脆得剛剛好😍
Salad菜加咗柚子汁,好易入口
平時唔鍾意食沙律菜嘅我都食晒🤭
日式蟹膏醬松葉蟹肉忌廉意粉 $118
呢個真係超好食,超好食超好食!
個蟹肉食得出係真長腳蟹肉
分量超多,真係啖啖肉
仲要係超新鮮超鮮味
入口第一啖係即時心心眼😍
意粉掛汁 仲好彈牙
成件事真係超級無敵好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
必點!! 大推!
一定會為咗呢個意粉再返嚟😝