2020-07-24
一直都有幫襯開木船, 由於疫情關係 ,政府要求六點後唔可以堂食,只好叫外賣啦!呢個簡單嘅外賣menu ,粉、麵、飯類都齊,應有盡有。叫咗兩個定食,再加錢要埋特色飲品 都係呢個價錢,真係抗疫價!!外賣包裝都非常企理乾淨, 絕對值得一讚!!串燒雞柳香葉肉碎大碗飯定食~ 香葉肉碎既香口又惹味 ,仲有蛋黃撈飯,夠曬香滑順喉!!食泰菜當然要飲埋冬陰功湯 ,酸酸辣辣嘅口味,真係非常開胃!!雞柳串燒仲要有兩串咁多而且雞柳係非常之厚,絕無欺場!! 仲要燒到香口無比!!招牌燒豚肉飯定食~ 叫得做招牌菜嘅item,果然冇令我失望!!先有酸辣嘅青瓜沙律,之後就係一片片豚肉,每片亦都可以做到燶邊香口 ,而且搽滿咗濃厚嘅燒汁, 啲汁會慢慢地流入飯粒,令到白飯增添風味!加埋香滑蛋汁簡直完美!!肉丸扎肉煎雞湯~用料十足!!湯頭香甜又夠鮮味!!小食亦都唔馬虎,除咗炸物之外,令我更欣賞嘅就係蛋沙律!!夠營養之餘亦好味!!呢一餐真係令我非常滿意 ,一定會再次光顧!
呢個簡單嘅外賣menu ,粉、麵、飯類都齊,應有盡有。
外賣包裝都非常企理乾淨, 絕對值得一讚!!
加埋香滑蛋汁簡直完美!!
肉丸扎肉煎雞湯~用料十足!!湯頭香甜又夠鮮味!!
呢一餐真係令我非常滿意 ,一定會再次光顧!