2020-05-16
📍林洪記(長沙灣)#cteateat_高質推介性價比好高嘅蒸氣海鮮火鍋,仲可以食雞煲,2小時任飲任食,加$20 任飲啤酒,免加一$218。標榜新鮮同靚料,位於街市熟食中心,食物好新鮮!😻唔想喺街市,都可以外賣返家食架!.第一round 先上一大盤海鮮:鮑魚,聖子,鮮蝦,龍蝦,鮮雞件,肥牛、桶蠔等等超鮮甜,貝殼類無沙,海鮮唔夠食可以另外加錢再叫,啲雞勁滑,又入味,我食左勁多(雞無限order),佢啲雞煲應該好正!.食完海鮮,再嚟任叫火鍋,用返蒸海鮮的水或叫佢比雞湯,但都可以加錢要求選唔同嘅湯底:粥底,雞煲等等。.環境同衛生程度冇得同靚餐廳媲美,要預左自己親力親為,因為店員都好忙,勁多客人,所以要睇清楚餐牌嘅指示計算蒸海鮮嘅時間啊!好味指數:8/10人均消費:$200
食完海鮮,再嚟任叫 火鍋,用返蒸海鮮的水或叫佢比雞湯,但都可以加錢要求選唔同嘅湯底:粥底,雞煲等等。
好味指數:8/10
人均消費:$200