4天前
吃茶三千 (海運大廈)地址:尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈2樓OT264號舖係眾多手搖飲品中,最欣賞就係吃茶三千!皆因吃茶三千既茶係即沖!保證新鮮,有香濃既茶味!淨係依樣野已經完勝過其他手搖飲品店!相信飲過既朋友都會明我講咩😊台灣直送,每日限量150杯慢熟芋見國王 $42鳳眉紅茶+皇家厚奶+慢熟芋泥+國王珍珠俾依杯限定芋泥系列深深吸引咗我😍慢熟芋見國王以其濃郁的芋泥和順滑的皇家厚奶,帶來絕妙的口感😋鳳眉紅茶的香氣與珍珠的Q彈好夾,口感十足,整體甜度適中,又唔會太過甜!超正呀寶島經典水果茶 $38鳳眉紅茶+水果百匯寶島經典水果茶融合了鳳眉紅茶的醇香與各式新鮮水果,口感清新😊多樣水果的酸甜交織,讓人感受到夏日的活力,喝上一口彷彿置身於熱帶島嶼~吃茶三千係聖誕仲有換領活動😍😍首次推出既分台包括有希慎、k11、海港、moko限定 (每間分店都會有不同款式😋😋)正式推出日期 係12月16-31日,只要購買一杯飲品後Like & Share餐廳既社交平台就可以換領該分店既冰箱貼+鎖匙扣👍👍有野飲又有野送,正呀!每日3點後限量派發, 先到先得!一定要快啲手先得啦
台灣直送,每日限量150杯
慢熟芋見國王 $42