2022-05-12 18 瀏覽
一直都有留意U magazine介紹其他地區既美食,見到呢間名為Picoso既墨西哥餐廳,上openrice睇下食評都有好多人推介,菜式既賣相好吸引,即刻約埋朋友一齊試👯‍♂️前菜叫左田園雞絲沙律,沙律菜好新鮮,又有粟米粒同雞絲,份量都幾多,開胃前菜幾好食😋主菜我地叫左墨西哥薄餅,大大份好飽肚,材料好豐富: 牛油果醬同番茄粒好夾又開胃,酸忌廉中和返芝士碎食落都無咁漏。另外仲叫左巴哈炸魚炸薯條配他他醬,薯條新鮮炸起好好食,見到隔離枱叫左牛油果奶昔,我地又叫返杯試下,大大杯仙人掌造型既牛油果奶昔兩個人share就啱啱好,Picoso墨西哥菜價錢非常親民,又係一間值得encore既小店😚